Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика в 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Музика в 166

Здравейте колеги. От скоро съм собственик ма 166-ца 2000 година 2.0тс. Интересува ме ще звучи ли добре и ще има ли съществена разлика поставянето на два 6,5 инчови басови говорителя в задната кора (на заводските места) и усилвател само за тях. Колата е без dsp пакет.

Първоначално публикувано от radibiserow Покажи съобщение
    Здравейте колеги. От скоро съм собственик ма 166-ца 2000 година 2.0тс. Интересува ме ще звучи ли добре и ще има ли съществена разлика поставянето на два 6,5 инчови басови говорителя в задната кора (на заводските места) и усилвател само за тях. Колата е без dsp пакет.
    Ще звучи доста по-добре в сравнение с ниския клас на озвучаването.

Ако искаш наистина качествен звук, който си струва всяка стотинка, ориентирай се към заводското изпълнение на топ-версията (DSP усилвател + говорителите за вратите и двата суба).

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:11.

Comment

Нещо да препоръчаш? Скоро свалях говорителите на вратите и открих, че гофрата им е надупчена като швейцарско сирене и ще имам нужда от нови говорители.

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:11.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Ще звучи доста по-добре в сравнение с ниския клас на озвучаването.

Ако искаш наистина качествен звук, който си струва всяка стотинка, ориентирай се към заводското изпълнение на топ-версията (DSP усилвател + говорителите за вратите и двата суба).
            Благодаря ти за мнението, колега. Имаш ли представа къде може да се скрие усилвател за да не ми се мярка в багажника?

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
              Да. Като отношение цена/качество - Pioneer.
              Ще видя какво предлагат. Като гледам доста малко пространство има за говорител, трябва да е нещо по тънко.

Comment

Първоначално публикувано от radibiserow Покажи съобщение
                Благодаря ти за мнението, колега. Имаш ли представа къде може да се скрие усилвател за да не ми се мярка в багажника?
                Фабричният е монтиран над акумулатора. Аз моят (фабричен) го монтирах зад кората пред краката на пасажера.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз миналия месец правих тази процедура. Има едни малки двуканални усилватели мисля, че са 2х25W реална иначе пикова 2х500W Сложих го под ИЦС-а като махнах кората до педала и пуснах кабели за говорителите под лайсните на праговете. Говорителите са най-обикновенни басови Сони. Свири доста по-добре с тях.
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
                  X